Het Paasfeest nadert en dan is het ook voor onze jongste voetballertjes extra leuk bij GSC/ODS. Alle mini’s en de spelertjes van onze JO7, JO8 en JO9 teams zijn op zaterdag 31 maart welkom op de Paaslunch. Het kost niks, maar de kleintjes moeten wel vooraf even worden aangemeld. Anders weten we niet hoeveel eitjes en lekkernijtjes er moeten zijn…

Komt uw kleine man (of vrouw) dus lekker mee-eten en drinken, laat dat dan snel – uiterlijk op 27 maart – weten aan Ariëtte Hakkers. Dat kan persoonlijk, via de mail (jeugd@gscods.nl) of voor de mini’s via de speciale groeps-app. Ook kan aanmelding via de leiders van de pupillenteams. Als die het dan ook maar doorgeven aan Ariëtte natuurlijk !

De jeugdactiviteitencommissie, die de Paaslunch verzorgt, hoopt op véél vrolijke gezichten. Het smikkelen en smullen begint zaterdag 31 maart om 12.00 uur. Dat betekent trouwens ook dat de Mini’s Day Training op deze dag NIET op de normale tijd plaatsvindt, maar van 11.00 tot 11.50 uur !