Helemaal niemand bij GSC/ODS kon dit weekend tegen een balletje trappen. Nou ja, niemand… Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Onze mini’s gingen namelijk lekker de zaal in en werkten daar een fijne training én een partijtje af.

Donal, Maks, Kamil, Aymen en Valentino (de laatste twee zijn van de JO7) deden in de zaal van korfbalclub Oranje Wit eerst een slalom- en afrondoefening en hebben daarna een partijtje 3 tegen 2 gespeeld.

Voor Aybars, Dylan, Micha, Jakub, Hamza Emin, Daley en het zusje van Valentino stond er weer een mooi parcours uit waar gescoord, gemikt en omgetrapt kon worden.

Trainers Ariëtte, Raymond, Peter en Murat kregen assistentie van Sven (JO13-2), Diana en de ouders van Aybars, Daley, Dylan, Micha en Jakub. Vele handen (en voeten) maken licht werk, zeggen wij dan. Super bedankt!

Volgende week is er weer een Mini’s Day! Jullie weten het vast wel… uiterlijk 13:00 uur aanwezig en we spelen van 13:15 uur tot 13:45 uur in clubtenue’s. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook altijd welkom. En het blijft gratis en vrijblijvend.

Komend weekend is Ariëtte er niet bij, dus dat betekent dat haar regelwerk wordt waargenomen door anderen. Mede hierom vragen we alle ouders om uiterlijk vrijdagochtend in de groeps-app aan te geven of uw zoon of dochter komt !