Handen gaan uit de mouwen!

Handen gaan uit de mouwen!

Komende vrijdag en zaterdag doet ook GSC/ODS mee aan NL Doet. Voor deze speciale gelegenheid hopen we dit weekend op extra versterking van onze Grote Klusploeg. Om verwarring te voorkomen; we hebben dus een gewone (kleine) klusploeg, die elke week actief is, maar eens in de twee à drie maanden is er een grote ploeg leden hard bezig op onze accommodatie.

De laatste keer waren er liefst vijftien man, die zowel in het clubhuis als op en om de velden allerlei klussen heeft uitgevoerd. Vrijdag en zaterdag gaan de handen opnieuw uit de mouwen, want er ligt nog zat werk. Onze speciale “Doet-klus” is een opknapbeurt van ons terras. Daarvoor hebben we ook een bijdrage gekregen van het Oranje Fonds, dat NL Doet jaarlijks organiseert.

Wil je meedoen? Dan kun je  je hier opgeven. Even klikken op ‘aanmelden’ en jouw gegevens invullen. Bij onze normale klusdagen hoeft dit niet, maar nu is het wel belangrijk om het op deze manier te doen in verband met de financiële bijdrage, die de club ontvangt.

Vrijdag kan onze klusploeg zeker nog wat versterking gebruiken tussen 9.00 en 14.00 uur. Zaterdag hopen we weer op véél helpende handjes en is er om 8:45 koffie en een briefing door Lucien, waarna om 9:00 gestart wordt. Rond 12:30 eindigen we met een uitgebreide gezamenlijke lunch.

Wil je meer weten over onze activiteiten op klusochtenden in het algemeen of dit NL Doet-weekend in het bijzonder? Laat je dan eens bijpraten door Lucien Gooshouwer, Martien Blom, Arjen Catsburg of Sebastiaan Vugts. Hoort, zeg het voort !

 

Za1 speelt thuis op

24 maart

14:30

GSC/ODS - ONI

BALSPONSOR:

Zo1 speelt thuis op

25 maart

14:30

GSC/ODS - Advendo

Wedstrijdprogramma 14 dagen

Agenda Items

 1. Mini’s Day

  24 maart 13:00 - 14:00
 2. Mini’s Day Training

  31 maart 11:00 - 12:00
 3. Paasbrunch

  31 maart 12:00 - 14:00
 4. Mini’s Day

  7 april 13:00 - 14:00
 5. Jan de Wit toernooi

  10 mei