Dankzij een cheque van 5.000 euro van de Rabobank Drechtsteden zijn we al een tijdje bezig met de aanleg van een pannaveldje. Daar zijn we al hartstikke blij mee, dus om dan wéér een wens in te dienen leek ons iets te dol. Maar de Rabobank adviseerde ons om dat tóch wel te doen. Tsja. We hebben dus maar eerlijk bekend, dat we erg graag verlichting willen op ons tweede veld….

Heb je een rekening bij de Rabobank en ben jij één van de vijftienduizend leden van Rabobank Drechtsteden? Dan kun je GSC/ODS helpen door te stemmen op ons project ! Voor de Rabobank Clubkas Campagne is voor verenigingen en stichtingen dit keer € 85.000,- beschikbaar. Een link om op ons te stemmen, hebben de Rabo-leden van de bank ontvangen in hun mailbox.

Er zijn 85 projecten (wensen) aangemeld en die met de meeste stemmen maken kans op een bijdrage. Ben je zelf géén Rabo-lid, maar ken je mensen die dat wél zijn, vraag dan aan hen of ze op GSC/ODS willen stemmen. Eind april maakte de Rabobank Drechtsteden bekend wie de gelukkigen zijn. We durven er na het succes van de vorige keer niet op te hopen, maar je weet het maar nooit….