Twee meters hoge banieren sierden afgelopen zaterdag voor het eerst de ingang van het hoofdveld. Het was weer Mini’s Day en omdat we beretrots zijn op onze jongste voetbaltalenten zullen we ze nog héél vaak laten wapperen. Ze zijn overigens geschonken door een anonieme sponsor, die er nog twee van die fraaie vlaggen bij gaf .

Met twintig kids was de opkomst weer prima. Naast de échte mini’s waren er ook een paar spelertjes van de JO-7, die ‘s morgens niet hadden meegespeeld bij dat team. Dat gaan we vaker doen, want zo komt iedereen toch aan voldoende speeltijd !

De overgang van de Mini’s Day naar competitie is ook best wel een hele stap. De JO7 en de JO8-2 (voor hen was het de allereerste wedstrijd) verloren zaterdag allebei, maar de manier waarop deed zeker niet wanhopen. Qua techniek en inzet is het al prima, deze talentjes moeten alleen nog een beetje slimmer leren spelen. En dat gaat met onze trainers en leiders vast en zeker lukken !

Door de afwezigheid van Ariëtte – onze harde werkster zat een weekendje elders – was er voorafgaand enige onrust, maar gelukkig bleken de andere trainers, hulptrainers en enkele ouders in staat om ook deze Mini’s Day weer tot een goed einde te brengen. De club trakteerde ook nog op een patatje, dus wat wil je nog meer? Komende zaterdag is het Mini’s Day Training, dus dan graag weer eigen kleding meenemen.

Bij elke Mini’s Day en Mini’s Day Training zijn alle kinderen van 4 tot 7 jaar altijd welkom. Het leukste uurtje van de week begint elke zaterdag steeds om 13.00 uur; dus zorg dat je er dan bent ! Vriendjes en vriendinnetjes mag je natuurlijk meenemen. En het blijft gratis en vrijblijvend; je wordt pas lid als je het héél leuk vindt bij GSC/ODS.