De nare smaak van alle taferelen van een week eerder is door Zondag-1 dit weekend helemaal weggespoeld. Het laaggeklasseerde Rimboe kreeg met 8-1 een flink pak slaag en op die uitslag viel helemaal niets op af te dingen.

Een klein half uurtje wisten de bezoekers nog aardig stand te houden. Er werd gedisciplineerd verdedigd en op de counter oogden de Brabanders af en toe gevaarlijk. Nadat Davut Sahan de verdiende 1-0 scoorde trok Rimboe zelfs brutaal de score weer vlak, via een rake kopbal uit een corner.

Lutje Kilic bracht de thuisclub al weer snel op voorsprong en Ibo Karasahin zorgde zelfs nog voor rust voor een rustgevende 3-1. Toen de kleine spits kort na de thee opnieuw scoorde was het helemaal gedaan met het Brabantse verzet.

De gastheren voerden de score verder op via Coskun Altintas en Ibo Karasahin (z’n derde). Ook de beide invallers, Serhat Sahingoz en Sadik Telli, wisten zichzelf op het scorelijstje te schieten. De vreugde werd na afloop nog wat opgevoerd, toen bleek dat koploper HSC’28 verloren had.

Omdat ook SC Welberg verloor deed Zondag-1 hele goede zaken. De ploeg heeft een eventueel kampioenschap weer geheel in eigen hand. Komend weekend is er géén competitie, daarna wachten er twee uitduels bij SC Welberg en FC Moerstraten.