Het heeft eventjes geduurd, maar gelukkig beginnen de aanmeldingen voor ‘t Grote Pannadiner nu binnen te komen. Er zijn voor zaterdag 17 februari nu 25 stoelen gereserveerd. In totaal 60 stoelen zijn beschikbaar in Bistro Aan den Groenen Zoom, dus er is nog plek. Althans, nog wel. Want nu de datum snel dichtbij komt lijkt de belangstelling plots een stuk concreter dan een paar weken geleden. Gelukkig maar….

Chef-kok Micha Zwang wijst er nogmaals op, dat hij uw keuze voor het driegangenmenu (zie onderaan) graag vóóraf wil vernemen via diner@gscods.nl  Op dat mailadres kan iedereen zich ook aanmelden voor het pannadiner of wat nadere informatie inwinnen. Als het nagerecht verorberd is en het natafelen kan beginnen staat er óók nog een kleine wijnproeverij op het programma.

Deelname aan ‘t Grote Pannadiner kost 25 euro p.p. exclusief drankjes. De opbrengst van deze toch wel heel bijzondere clubactiviteit is bestemd voor ons binnenkort aan te leggen pannaveld. Als u komt is het natuurlijk wel zo leuk om eens iemand – of een ander stel – mee te nemen, die de club nog niet kent. Uiteraard kunt u per tafel uw eigen aantal stoelen reserveren, zodat u aanschuift met degenen die u zelf kiest.