Zestig jeugdleden hebben maandagavond na de training pizza gegeten in de kantine. Nadat bekend werd dat leider John Eichhorn van JO13-2 op deze manier aan een stukje teambuilding wilde doen, besloten de leiders van alle andere jeugdteams, die op maandagavond trainen, zich hier bij aan te sluiten.

New York Pizza, één van onze nieuwe sponsors, was blij verrast door deze bestelling. Al waren er wel vijf brommertjes en een auto nodig om alle pizza’s tegelijk af te leveren… De spelertjes van JO7-1, JO8-1, JO8-2, JO11-1, JO11-2 en JO13-2 genoten zichtbaar van deze Italiaanse specialiteit.

Onze kantine mogen we onderhand wel omdopen in ‘multi-functionele verblijfsruimte’ want zaterdagavond werd-ie voor het Pannadiner nog omgetoverd tot bistro en deze maandagavond leek het toch verdacht veel op een pizzeria… Tsja, moeten we vaker doen !

Vanaf deze plaats een dikke pluim aan de leiders van bovengenoemde jeugdteams, want zij maakten deze bijzondere pizza-training mogelijk.