Eigenlijk wisten we het al, maar fotograaf Paul van de internetsite “Nieuws uit het Reeland” heeft het nu bevestigd. Onze mini’s zijn erg fotogeniek.  Paul is als clubfotograaf voor ons zeer regelmatig met z’n camera aan het werk, maar van een reportage over de mini’s was het nog niet gekomen. Tot zaterdagmiddag dus. Het resultaat, veel foto’s en een filmpje, vind u óók op de Facebookpagina van GSC/ODS.

We zijn onze jongste groep weer langzaam aan het opbouwen en dat lukt aardig, want we mochten al weer dertien kinderen begroeten. Deniz, Lex, Donal, Kuzey, Kamil, Maks en Timur speelden een  partijtje onder leiding van Marcos. Voor Jakub, Dylan, Daley, Micha, Aybars en Hamza Emin stond weer een mooi parcours uit, waar gescoord, gemikt en omgetrapt kon worden met Ariëtte, Peter, Murat, Sven (JO13-2) en de vaders van Dylan en Micha.

Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day! Uiterlijk 13:00 uur aanwezig; we spelen van 13:15 uur tot 13:45 uur in clubtenue’s. Ook wordt er een pupil van de week gekozen, die om 14:30 uur de aftrap doet bij het eerste elftal. Na afloop van Mini’s Day is er voor alle deelnemende kinderen een patatje….. Graag wel uiterlijk vrijdagochtend aangeven of uw zoon of dochter komt, zodat we weten hoeveel trainers en begeleiders er nodig zijn.