Onder een nog wel erg schraal winterzonnetje mochten dik aangeklede ouders weer toezien hoe onze allerjongste voetballiefhebbers zich zaterdagmiddag op de Mini’s Day Training stortten. Kou is voor watjes, dus vol overgave en met plezier werd ruim een half uur intensief getraind.

Na de grote doorstroming van kinderen naar jeugdteams bouwen we weer aan een nieuwe groep Mini’s en gelukkig zit de groei er al weer in. Dit keer mochten we opnieuw twéé nieuwe kids begroeten: Aybars en Kuzey. We hopen ze nog veel vaker bij GSC/ODS te gaan zien !

Naast de twee nieuwelingen zagen we Ahmed, Mousto, Lex, Donal, Jeamely, Dylan, Jakub, Kamil, Maks en Timur. Voor de mini’s was op het tweede veld weer een mooi parcours uitgezet, met doelen, bogen en pylonen, zodat er volop gescoord, gemikt en omgetrapt kon worden. Ontwikkelen van motoriek en traptechniek zijn voor deze kleintjes super belangrijk !

De twaalf mini’s kregen allemaal één op één begeleiding dankzij Ariëtte, Arjan, Ömer, Maaike (JO17-3), Rowan (JO17-1), Melanie (JO15-1), Sven en Nora (jO13-2), Lars (JO11-2) en de ouders van Jeamely, Kamil en Dylan! Alle begeleiders weer super bedankt!

Volgende week is er weer een Mini’s Day. Het zou – in verband met het regelen van (hulp)trainers – wel erg fijn zijn als ouders in de groeps-app uiterlijk vrijdagavond aangeven of hun zoon of dochter komt! Op zaterdag is het weer uiterlijk 13:00 uur aanwezig en vanaf 13:15 uur spelen we in clubtenue’s.

Alle kinderen van 4 tot en met 6 zijn altijd welkom op onze Mini’s Day en de Mini’s Day Training. Je mag gratis meedoen, je hoeft géén lid lid te worden (al mag dat best…) en ook als je niemand bij onze club kent, ben je welkom. Dan leer je meteen een hoop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen!