Onze spiksplinternieuwe JO7-teams oefenden zaterdag voor de tweede keer. Dit keer waren DFC JO7-2 en RCD JO7-2 de tegenstanders. Zoals jullie weten hebben wij nog geen indeling gemaakt (lekker belangrijk…) dus noemen we onze ploegen voor het gemak maar naar hun coaches; team-Danny en team-Ariëtte.

Coach Danny had dit keer Riley, Thor, Valentino, Jahmilson en Kyandro tot z’n beschikking. Team-Ariëtte bestond uit Aymen, Dion, Robbie, Jahlil en Timor. Voor de mensen, die het nog niet weten: JO7-teams spelen vier tegen vier op een relatief klein veld. Maar wél echte wedstrijden dus!

Team-Danny bond de strijd aan met DFC en team-Ariëtte speelde tegen RCD. Na de rust besloten alle coaches om van tegenstander te wisselen. De uitslag…? Tsja, die wordt bij deze kleintjes nog  bijgehouden. Ze hadden enorm plezier (dat staat op nummer 1 !)  en ze deden weer wat meer wedstrijdritme op, in aanloop naar de voorjaarscompetitie.

Beide coaches danken alle ouders voor hun komst. Let op dat u en uw kind op tijd aanwezig zijn voor de trainingen en op wedstrijddagen! Super om te zien, dat er een aantal nu ook al douchen op de club. Zo hoort dat; echte sporters douchen na afloop bij de club en gaan fris naar huis.

Aankomende week is er natuurlijk weer training. Op zaterdag zijn er voor de JO7-teams géén wedstrijden.