Na een periode van trainen en niet spelen mocht ook de J017-3 weer eens de wei in voor een oefenwedstrijd tegen het een klasse hoger spelende Peursum. De flink uit de kluiten gewassen tegenstander maakte wel enige indruk op de jongens en meisje van GSC/ODS.

Het waren dan ook de mannen van Peursum die het heft in handen namen en ons terug drukte op eigen helft. Tot grote kansen leed dit echter niet als moest Brian een enkele keer handelend optreden op zijn doel schoon te houden. Dit zou een waarschuwing moeten zijn maar toch lieten we ons verleiden om uit positie te gaan lopen waardoor de poort wagenwijd open ging en de gasten redelijk gemakkelijk de 0-1 konden binnen tikken.

Nog niet koud van de schrik bekomen gaven we geheel onnodig een corner weg die door de geheel vrijstaande speler van Peursum beheerst werd binnen gekopt. En we dus tegen een 0-2 achterstand keken. Langzaam maar zeker gooide we de schroom van ons af en was het Ivaar die werd weggestuurd en de 1-2 maakte. Met deze stand zochten beide teams de warmte van de kleedkamer op.

Na wat wissels en omzettingen in de rust kwamen we een stuk beter uit de kleedkamer en namen we nu zelf het heft in handen. Waar de verdediging van de gasten goed stand hield werd het toch verslagen toen Ryan de bal doorkopte en Nathan lanceerde die koel de 2-2 binnen schoot. Na nog een aantal goede combinaties tussen Danny, Ian en Jari en wat goede ingrepen achterin door Lalo, Daniel en Jesse en Tom. Floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd bij een 2-2 stand een mooi resultaat zo net na de winterstop.