Wie helpen er op woensdag 28 maart mee om er weer een leuke schoolvoetbalmiddag van te maken? Elk jaar is GSC/ODS gastheer voor een aantal scholen en dat dat steeds een succes is geworden danken we vooral aan de inzet van (extra) vrijwilligers. Ook nu hopen we dus weer op een veel mensen, die een middagje willen komen helpen.

Concreet zijn we op zoek naar veldcoördinatoren, scheidsrechters, spelleiders, barpersoneel, keukenpersoneel en mensen voor de wedstrijdtafel. De voorbereidingen beginnen om 12.00 uur en er wordt gevoetbald van 13.45 tot 17.00 uur. Zit je nog op de middelbare school en wil je helpen? Weet dan dat je hiervoor deze middag vrij kan krijgen van school !

Kan en wil je op 28 maart helpen met het schoolvoetbal? Of wil je nog iets meer weten? Neem dan contact op met Nick van Oldebarneveld. Dat kan telefonisch via 06 46 30 46 82 of per e-mail: Nick-vo@outlook.com