Het is voor iedereen weer even wennen met de mini’s. Nu er zoveel zijn doorgestroomd naar JO7 en JO8-teams moet gebouwd worden een een nieuwe groep mini’s, maar dat gaat vast en zeker lukken, want de jeugdcommissie is er nu een jaar mee bezig en steeds meer mensen in de stad weten hoe leuk onze club bezig is voor de 4 tot 7-jarigen!

Ondanks het barre winterweer kwamen er op de Mini’s Day Training zaterdag zes kinderen. Dylan, Micha, Jakub, Kamil, Daley en…. ja, ja…. er was al wéér een nieuw gezicht; dat van de 4-jarige Donal. We hopen ‘m nog vaak terug te zien! Voor de piepjonge voetballertjes was weer een mooi parcours uitgezet, waar gescoord, gemikt, geslalomd en omver getrapt kon worden…

Trainers Ariëtte en Peter kregen dit keer assistentie van Arjen, Lars (JO11-2) en Sven (JO13-2) en ook ouders bleken weer bereid een handje te helpen. De groep is er dit keer wel een beetje eerder mee gestopt, vanwege het slechte weer. Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day Training. Alle kinderen zijn welkom, gratis en vrijblijvend ! Graag om 13.00 uur aanwezig. We trainen van 13:15 tot 13:45 in eigen (sport)kleding.