Na een al jaren slepende ziekte is op vrijdag 2 februari Lidwien Jooren op 64-jarige leeftijd overleden. Veel clubgenoten kenden haar vooral als mevrouw Jooren, de echtgenote van Cor en moeder van Jos. In een nog niet eens zo grijs verleden zagen we haar met enige regelmaat bij wedstrijden van het vierde elftal, waarvan Cor jarenlang coach was en Jos nog steeds een balletje trapt.

De uitvaart zal – op haar uitdrukkelijk verzoek – in besloten kring plaatsvinden. Clubgenoten, die persoonlijk afscheid willen nemen en hun condoleances over willen brengen aan de familie, zijn donderdagavond 8 februari tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in de Wilhelminazaal op de Essenhof. Het wordt zeer op prijs gesteld als u één gekleurde roos meebrengt.

Vanaf deze plek wensen wij de familie Jooren namens de vereniging veel sterkte in de komende periode.