Komende zaterdag is er weer de traditionele nieuwjaarsreceptie in onze kantine. De ideale kans om alle clubgenoten het beste voor 2018 te wensen en met elkaar het glas te heffen op dit nog maar net begonnen jaar. Het begint om 16.30 uur en alle leden en sympathisanten zijn welkom.

De receptie wordt opgeluisterd door een live-optreden van het bekende Dordtse duo Hollands Welvaren (foto), dus hoe laat het afgelopen is… Dat laten we maar even in het midden. Voorafgaand aan de receptie is er natuurlijk het Oliebollentoernooi.

Dit winterse mix-toernooi begint voor alle jeugd van mini’s tot en JO15 èn de JO17-3 om 10.00 uur. Vanaf 12.00 spelen JO17-2, JO17-1 en JO19-1 met de eerste èn tweede elftallen van zowel de zaterdag als de zondagafdeling. Vanaf 14.00 uur is het de beurt aan vrouwen, veteranen en zaterdag-3 en 4.