Het gaat écht gebeuren. Op zaterdag 17 februari wordt de kantine omgedoopt in Bistro Aan den Groene Zoom.  Alle gasten, die dan aanschuiven voor een overheerlijk diner, bezorgen zichzelf een leuke avond en de club een mooie donatie voor het pannaveld.

De opzet is simpel. Voor 25 euro per persoon kunt u een stoel reserveren in onze bistro. Daarvoor word u een driegangenmenu geserveerd. Meesterkok Micha Zwang is reeds bezig met het samenstellen van z’n keukenploeg… Hulp, ook bij het serveren, is natuurlijk welkom.

Wat schaft de pot? Dat ziet u hier onderaan. U kunt zich opgeven met uw keuzes (drie keer kiezen dus!) via het speciale mailadres diner@gscods.nl  Op dat adres kunt u ook terecht met specifieke vragen of om u te melden als hulp in de keuken of bij het serveren.

Tijdens het diner zal er wijn worden geschonken van een Dordtse leverancier, die we binnenkort mogen begroeten als één van onze nieuwe sponsors. Uiteraard melden wij u hierover binnenkort meer. Maar u weet het vast: goed eten met een goed wijntje dus!

Meld u snel aan als u er bij wilt zijn. We hebben maximaal 60 plaatsen en vol is vol !

Voorgerecht: romige champignonsoep met kipfilet OF zalmrolletjes met komkommer

Hoofdgerecht: varkenshaas met spek en appel OF beenham met sinaasappel

Nagerecht: chocoladetaart met slagroom OF appeltaart met slagroom

 

\