Na afloop stond er 2-0 op het scorebord en dat zal niemand verbaasd hebben, maar wie het duel tussen onze Zaterdag-1 en hekkensluiter Beek Vooruit zag, die weet dat het niet bepaald van een leien dakje ging. De bezoeker bouwden een oranje muur voor hun doel en lange tijd leek er voor GSC/ODS geen doorkomen aan.

In de eerste helft bakte de thuisploeg er ook niet al te veel van. De ploeg liet zich in de trechter lokken en als de ballen wél breed gingen volgden te vaak voorspelbare acties. Daardoor duurde het ruim een half uur eer de eerste uitgespeelde kans een feit was. Bij rust stond een povere brilstand op het bord en na de thee speelde de ploeg steeds meer tegen de klok.

Omdat Beek Vooruit vermoeid raakte en de thuisploeg met volle inzet en hoog tempo bleef spelen ontstonden er naarmate het duel vorderde steeds meer kansen. Toen Halil Dagdeviren de paal raakte kroop bij menig toeschouwer het gevoel binnen, dat de bal er deze dag niet in mocht. Maar een kwartier voor tijd werd de ban dan toch eindelijk gebroken.

Uit een scrimmage werkte de mee naar voren gekomen Ferry den Breejen de openingstreffer binnen. Luttele minuten later tekende invaller Gilly Venloo voor de 2-0. Alles bij elkaar overigens een wedstrijd om gauw te vergeten. Komend weekend gaat Zaterdag-1 op bezoek bij Oosterhout.