Tijdens de nieuwjaarsreceptie bereikte ons het droeve bericht dat Harry Ramdajal is overleden. Hij kreeg in september 2016 te horen dat hij ernstig ziek was, maar wist dat voor veel mensen goed verborgen te houden. Op de vroege vrijdagochtend van 5 januari moest hij z’n lange strijd echter opgeven. Hij werd slechts 63 jaar oud.

Harry Ramdajal speelde bij Merweboys en maakte nog de tijd op de Staart mee. Hij speelde onder meer met bekende clubgenoten als Thomas Scheurwater en Marcos Fernandez, tot hij er op 37-jarige leeftijd een punt achter zette.

Vanaf deze plek wensen wij namens GSC/ODS zijn familie en vrienden heel veel sterkte ! De crematieplechtigheid vindt komende donderdag om 15.00 uur plaats op de Essenhof, in de Biesbosch Aula.

De avond ervoor, woensdag van 19.00 tot 20.00 uur, is er in deze aula gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen. Condoleren kan ook nog aansluitend aan de crematieplechtigheid, in de ontvangkamer van de Essenhof.