Na de eclatante overwinning op ASWH moest er een goed gevolg worden gegeven tegen midden motor Nieuw-Lekkerland. Ondanks goed afspraken om de linies kort op elkaar te houden en van daaruit te gaan voetballen begonnen de mannen van GSCODS zwak aan de wedstrijd.

Ondanks een licht veldoverwicht wisten we nauwelijks kansen te creëren en waren het de gasten die enkele spelden prikjes uitdeelde. Of het aan het koude weer lag of wellicht wat onderschatting we kwamen maar niet in ons spel. Zelfs de altijd makkelijke scorende Bas wist enkele goede kansen niet te benutten.

Met enkele goede ingrepen achterin met daarin de excellerende Vincent die de malaise ontsteeg als uitblinker wisten we toch de nul te houden onder leiding van Gaston en Jeroen. Na een goede diepe bal op Mark die zich zelf lanceerde door de bal door te koppen en hem daarna beheerst achter de doelman van Nieuw-Lekkerland te deponeren konden we toch met een 1-0 voorsprong de kleedkamer opzoeken.

Met verse krachten Damian, Demian en Jos in de gelederen probeerde we na rust weer in ons eigen spel te komen. Dit leek wonderwel goed te lukken in het eerste kwartier na rust waar na een goede aanval de bal kundig in het doel werd geschoven door Demian Geway en de stand naar 2-0 werd getild. Niet veel later leek Mark de wedstrijd in het slot te gooien oog in oog met de doelman.
Sociaal als hij is gunde hij de eer aan de meegelopen Jos die deze buitenkans echter niet wist te benutten.

Niet veel later moest Jeroen handelend optreden om de aansluitingstreffer van de gasten te voorkomen. Het spel oogde gemakzuchtig en we zakten weer terug na het niveau van de eerste helft. Na nog een enorme kans voor de van een blessure teruggekeerde Dylan leek de wedstrijd dood te bloeden bij een 2-0 stand. Nog een klein hoogte puntje was de goede mogelijkheid voor Daryl die zijn inzet echter langs het doel van Nieuw-Lekkerland zag gaan. Al met al de punten koesteren en de wedstrijd gauw vergeten.