Zaterdag stond voor onze vrouwen de inhaalwedstrijd tegen die van Prinsenland op de kalender. Op het prachtige complex van de tegenstander uit Dinteloord lieten onze dames vanaf de aftrap weten wie de overwinning zou gaan halen. Vanaf de aftrap werd de te tegenstander klem gezet op eigen helft en het was in de 7e minuut dat Ivy de bal prachtig diep gaf op Wendy die niet aarzelde en 0-1 maakte.

Onze aanvoerster maakte er binnen het kwartier met een bekeken afstandsschot 0-2. Bij één van de twee uitvallen van de tegenstander moest Miranda (Simone was i.v.m. droeve omstandigheden niet aanwezig) het schot onschadelijk maken. Dit gebeurde nog één keer en dat waren de mogelijkheden voor de gastvrouwen.

Halverwege de eerste helft was er een mooie vlot lopende combinatie waarbij Sil Wendy mooi vrij voor de keepster bracht en de 0-3 was een feit en betekende de ruststand. Na het hetzelfde beeld tegenstander vastzetten en proberen door vlot te combineren het doel te vinden. Meermaals stond de keepster van Prinsenland net een treffer in de weg. Toch was ze kansloos na de mooiste goal van de middag: combinatie waarbij Wendy Ivy in stelling brengt en van dik buiten de 16 over de keepster: 0-4.

Het slotakkoord was voor wederom van afstand van Wendy. Blije en tevreden gezichten bij het team van GSC/ODS, dat nu de winterstop ingaat op een derde plaats. Hopelijk keren onze langdurig geblesseerde meiden terug in 2018. Vanaf deze plek dankt het team Arie Pankras junior voor het vlaggen en wenst alle leden en sympathisanten fijne feestdagen!