Kou en mist konden niet verhinderen dat liefst 22 kinderen zich weer meldden voor de Mini’s Day. Spijt zullen ze er niet van gehad hadden, want naast het gebruikelijke plezier waren er deze zaterdag veel extra’s. Onze eigen mascotte Gijscie en twee Zwarte Pieten deden enthousiast mee en hadden na afloop ook nog een nuttig kadootje; elke mini kreeg een paar scheenbeschermers!

Natuurlijk werd er, net als door alle andere thuisspelende jeugdteams, ook nog een gesponsorde oliebol gegeten. En één van de kleintjes mag op Mini’s Day altijd de aftrap doen bij het eerste elftal. Die eer viel dit keer te beurt aan Dylan. De groep werd – zoals we inmiddels gewend zijn – opgesplitst naar leeftijd.

Mousto, Hamza Emin, Delano, Daley, Jakub, Imran, Dylan en Micha kregen 1 op 1 begeleiding van André  (leider JO17-1), Rob, Jeamely’s moeder, Yassin (JO17-1), Yara (Feyenoord MO15-1), Sven (Jo13-2), Lars (JO11-2), Jillis  (JO11-2) en Deywin (JO11-2). Vanaf deze plaats veel dank, kanjers!

De oudere kids speelden partijtjes.  Mehdie, Ahmed, Robbie, Achmed en Robin speelden 3 x 2, net als Jeamely, Adam, Lex, Deniz en Kyandro, terwijl  Thor, Kamil, Erik en Maks 2 tegen 2 speelden. Dit allemaal o.l.v. Raymond, Gijscie (Peter Spaan), Ariëtte, Marcos en twee ouders, die hulp boden: de vader van Kamil en de moeder van Mehdie. Ook super bedankt voor uw bijdrage!

Komende zaterdag is het helaas alweer de laatste Mini’s Day Training van dit jaar. Jullie weten het; 13:00 uur aanwezig en van 13:15 uur tot 13:45 uur gaan we er nog één keertje in 2017 tegenaan.