Alle jeugdleden krijgen de kans om op sportieve wijze geld in te zamelen voor ons pannaveld. Zoals jullie allemaal weten zijn we bezig met acties om de nog ontbrekende vierduizend euro bij elkaar te krijgen. Het Pannafonds bevat al een kleine 800 euro, maar we zijn er dus nog lang niet….

Zaterdag 27 januari houdt de jeugdcommissie daarom een sponsorloop. We rekenen wel een beetje op deelname van álle jeugdleden, want dat pannaveldje zal na aanleg (wat ons betreft z.s.m. in 2018) vooral door jullie gebruikt worden! Deelname van senioren en veteranen is natuurlijk net zo welkom…

Eigenlijk denken we, dat iedereen wel weet hoe zo’n sponsorloop werkt, maar voor alle zekerheid een korte uitleg. Je gaat met een speciaal formulier langs bij familie, vrienden, kennissen, buren enz. enz. en vraagt of ze je willen sponsoren. Die mensen kunnen je steunen met een bedrag per rondje of een vast (maximaal) bedrag.
Het te lopen rondje betreft het speelveld voor JO-8 op Veld 2: van strafschopgebied naar middellijn (en terug) in de lengte, en van de hoek strafschopgebied naar de andere hoek strafschop gebied (en dezelfde afstand langs de middellijn).

Het formulier ligt binnenkort in de kantine en het wordt óók per mail aan alle leden toegezonden. Dus haal het op of print het uit en ga vast sponsors werven!

Bij de jeugdcommissie hebben ze trouwens nog een heel bijzonder plan verzonnen; het Grote Pannadiner. Een benefiet-maaltijd ten bate van het pannaveld. Dat gaat gebeuren op 17 februari. Onze kantine wordt dan omgeturnd in een restaurant. Hierover natuurlijk later meer, maar zet het vast in je agenda.

Je kunt het formulier ook hier vinden:  GSC_ODS_Sponsorloop