Een enthousiaste groep moeders van onze jeugdspelers gaat komende zaterdagmorgen weer oliebollen bakken. Ze smaakten twee weken geleden al naar meer, dus dat komt goed uit. Temeer daar de opbrengst bedoeld is voor ons pannaveld. Neem dus een gerust een hele zak vol mee naar huis…

Dankzij alweer een spontane gift, ditmaal van Harjon Polyester, zit er nu al iets meer dan 300 euro in het Pannafonds. We moeten, schrikt u niet, naar de vierduizend, dus er is nog een lange weg te gaan. Maar vele kleintjes maken een grote, dus als iedereen voor Oud & Nieuw alvast een zak oliebollen bestelt – er liggen speciale bestelformulieren achter de bar van de kantine – dan komen we een eind in de goeie richting !

Er zijn ons al leuke ideetjes ter ore gekomen, van leden en commissies die ook iets aan het Pannafonds willen bijdragen. Dat is natuurlijk fantastisch. Meer acties zijn ook zeker welkom. Laat de projectleider (Thijs) wel even weten, wat je van plan bent. Geld kan – via hem of rechtstreeks – in een envelopje naar de penningmeester.

Op 1 februari gaan we ook bellen om leden en sympathisanten te vragen mee te doen met de Vriendenloterij. Voor deze bel-avond zoeken we tien mensen, die willen helpen (bellen dus…). Uiteraard gaat ook die opbrengst naar het Pannafonds.