Een koud en nat weekend kan ook heel mooi zijn. Naast fraaie resultaten en hoge klasseringen voor vrijwel al onze teams was er ook uitstekend nieuws voor ons Pannafonds. Dankzij een groep enthousiaste vrouwen is de stand van het fonds meer dan verdubbeld.

Deze Golden Girls bakten zaterdag honderden oliebollen en zorgden daarmee voor een vette bijdrage van liefst 408 euro ten bate van ons pannaveld. Het Pannafonds is nu opgelopen tot een kleine 750 euro en de overheerlijke bolletjes gaan nog wel wat meer opleveren…

Op 31 december wordt er namelijk opnieuw vers gebakken door de Golden Girls. Zij (en wij) hopen dat veel leden en sympathisanten dan hun oliebollen voor Oud & Nieuw bij de club komen halen. Er is keus tussen naturel, rozijnen en appel. Vooraf bestellen en betalen is wel noodzakelijk !

De bestelformulieren liggen in de kantine op (of achter) de bar. De bolletjes zijn vers, lekker en scherp geprijsd (10 voor 7 euro en de appelbollen 1 euro per stuk) dus dat kan niemand weerhouden om op deze manier ons Pannafonds nog verder te spekken !

Via Facebook en e-mail zullen we jullie de komende weken zeker herinneren aan deze actie en wie niet in de gelegenheid is om een bestelformulier op te halen in de kantine krijgt er dus vast nog wel eentje electronisch toegestuurd.