Nog nat van de hagel en sneeuw van de vrijdagavond training voor de cursisten van de trainingscursus van de KNVB, bofte de mannen van B3 ook nu niet en kwam de regen met bakken te gelijk uit de hemel. Voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop moesten de mannen van GSCODS aantreden tegen het iets hoger geklasseerde Madese Boys B3.

Zonder de van een weekendje London genietende Maaike maar met debutant Danny in onze ploeg ontspon zich een leuk duel. Er heerste evenwicht tussen beide ploegen en de slag werd gestreden op het middenveld. Met iets meer overwicht voor de mannen van GSCODS wisten beide ploegen niet echt gevaarlijk te worden.

Een paar kleine speldenprikjes van de thuisploeg die de in de spits spelende Jari veelvuldig zochten voor de kaats op de lopende mensen Ian, Nathan en Tom waren de enige wapenfeiten voor rust, toch kwam er in de stromende regen nog een doelpunt voor rust toen Ian slim Tom wegstuurde die deze buitenkans goed benutte en de 1-0 in de touwen schoot.

Zeikwater nat en koud zochten beide teams met deze stand de kleedkamer op. Na de aan de bal sterk spelende Danny een andere positie gegeven te hebben en Ivaar te hebben ingebracht en nog even wat puntjes op de i gezet te hebben mochten we half opgewarmd weer naar buiten voor het 2e bedrijf.

Of de boys uit Made nog niet helemaal door hadden dat we al begonnen waren dat zullen we nooit weten maar nog voor dat de harde kern langs de kant een plaatsje had gezocht had Ian de marge al verdubbeld en was de stand naar 2-0 getild. We gingen steeds makkelijker voetballen tegen de 2 plaatsen hoger staande tegenstander.

De kou leek ons niet meer te deren en de combinatie liepen steeds vlotter het spel werd echt hartverwarmend en al snel was het Ivaar die ook een duit in het zakje deed en de 3-0 aantekende. Niet veel later leek hij oog in oog met de Madese doelman het duel te beslissen maar de uitstekende keeper wist met een uiterste krachtinspanning zijn inzet te keren.

Toch kwam er nog een 4e treffer voor de thuisploeg op het scorebord na de mooiste aanval van deze ochtend ging de bal snel van voet naar voet met een hoop lopende spelers en was het eindstation Ian die voor de 2e keer de trekker overhaalde en de 4-0 maakte. De moegestreden Billy werd nog vervangen door Ryan die ondanks enkele goede pogingen niet tot score kwam.