Onze JO13-2 is ingedeeld in een pittige competitie en moest ervaren dat ook de leeftijdgenootjes van Sliedrecht een maatje te groot waren. Toch hield de ploeg lang stand, want pas na rust wisten de gasten de overwinning zeker te stellen: 1-6.

Vroeg, mistig, koud, compleet team, enthousiast en oliebollen. Dat waren de ingrediënten voor deze zaterdag. Afgelopen week weer goed getraind bij Robin onze trainer. En met nog 2 wedstrijden te gaan voor de winterstop hadden we er zin in.

Mo (broer van Faris) normaal onze vaste vlagger, startte deze keer de wedstrijd als scheidsrechter. Sergio (vader Nora) nam de vlag over en deed ook een prima potje vlaggen (bedankt). Een paar schoten op het doel en wat goed verdedigingswerk waren de enige echte hoogtepunten in de 1e helft.

De kou leek toen nog niet toe te slaan bij ons team. De rust gingen we dan ook in met een 0-1 achterstand, nog geen vuiltje aan de lucht dus. Een snelle gelijkmaker zou de wedstrijd zomaar kunnen keren in een 2e overwinning dit seizoen.

Sliedrecht was niet van plan hieraan mee te werken. Hun nr.11 was waarschijnlijk in de rust ontdooit en besloot in de 2e helft er een schepje bovenop te doen. Hier had onze verdediging geen antwoord op en bracht hij Sliedrecht binnen 15 minunten naar 0-4.

We deden nog iets terug doordat Elisa een gepareerd schot van de keeper goed inschoot, 1-4 dus. Sliedrecht herpakte zich weer en sloot de wedstrijd met een 1-6 overwinning af. Ondanks dat onze keeper veel werk moest verrichten, had hij het meeste last van de kou.

Na een warme douche van minimaal 20 minuten en een warme oliebol kwam hij weer helemaal bij. Volgende week onze laatste wedstrijd dit jaar, om 9.45 uur bij VVGZ. Hopelijk kunnen we met onze trainingsarbeid, spel en inzet dit jaar afsluiten met een overwinning?

Namens het hele team en leiding willen we hier onze oliebollensponsors, Theo en Bianca (de ouders van Sven), bedanken. De oliebollen vlogen weg in de kleedkamer (foto). De verkoop van de bollen komt ook nog eens ten gunste van het aan te leggen pannaveld. Dus dubbele pret.