Wat een gigantisch karwei was dat! Om zeven uur in de ochtend begonnen onze Golden Girls al aan die megaklus. Er moesten liefst 550 oliebollen gebakken worden, want tientallen clubgenoten en sympathisanten bestelden hun oliebollen voor deze Oud & Nieuw bij GSC/ODS.

Tussen twaalf en twee werden de verse bollen afgehaald en na afloop maakten de meiden de kassa op. Liefst 400 euro er bij voor het Pannafonds en dat betekent dat we nu héél ruim over de duizend euro zijn, om precies te zijn dicht tegen de 1300…

Ons nieuwe pannaveldje komt stap voor stap dichterbij en vanaf deze plaats is een vet woord van dank verschuldigd aan Bianca, Jeltien, Diana, Meetje, Monica en Angelique. Zo heten onze Golden Girls namelijk. Hopelijk niemand vergeten, want dat zou pijnlijk zijn…

Clubfotograaf Paul van der Steen kwam ook nog even kijken en maakte van de bak-marathon niet alleen bijgaande foto’s maar ook nog een leuk filmpje. Klik hier als je het nog niet gezien hebt, want het is de moeite waard en bevat nog een boodschap !

Een mooier opstapje naar 2018 konden we ons amper voorstellen. Hopelijk hebben onze Golden Girls hiermee alle clubgenoten de inspiratie gegeven om óók wat voor de vereniging te gaan doen in het nieuwe jaar. Want zonder vrijwilligers géén club !

Op de agenda prijken nu al weer twéé evenementen, waarvan de opbrengst bestemd is voor het pannaveldje. Een sponsorloop op zaterdag 27 januari en een groot benefietdiner in onze kantine op zaterdag 17 februari. Op naar de twee mille. Heb je meer ideeën? Kom er mee!

Tot slot: de allerbeste wensen voor 2018 ! Laten we er met z’n allen een sportief en gezellig jaar van maken.