Onze acties om geld in te zamelen voor de aanleg van een pannaveld hebben een geweldige ‘boost’ gekregen! Een anonieme sponsor heeft toegezegd, dat als wij er met z’n allen in slagen om tweeduizend euro in te zamelen, hij dat bedrag zal verdubbelen !

Natuurlijk is dit fantastisch nieuws en een flinke opsteker, want dit betekent dat de kans op het slagen van onze actie enorm toeneemt. Op dit moment zit er al ruim 750 euro in het Pannafonds. Dat bedrag is voor een groot deel te danken aan onze oliebollen bakkende Golden Girls.

Alle leden en sympathisanten van GSC/ODS kunnen helpen om het Pannafonds aan te vullen door oliebollen te bestellen voor Oud & Nieuw. De bestelformulieren liggen in de kantine en komen ook snel online en in jullie mailbox… Doe mee ! Er staan trouwens meer acties op het programma.

Onze jeugdleden, die de meeste lol gaan beleven aan het pannaveld, zullen er ook iets voor (moeten) gaan doen. Half januari wacht namelijk een sponsorloop en wij rekenen er toch echt op, dat alle jeugdleden een paar gesponsorde rondjes gaan lopen ! Ook hiervoor komen binnenkort formulieren.

Het streefbedrag van het Pannafonds is vierduizend euro. Daar bovenop komt dus de bijdrage van de Rabobank (vijf mille) en moet de penningmeester het restant aanvullen. De hoogte daarvan hangt erg af van zelfwerkzaamheid en bedrijven, die onze club willen helpen.