Opnieuw stond er voor de dames een competitiewedstrijd op het programma tegen een koploper. Bovenin is het erg spannend omdat liefst vijf ploegen erg dicht bij elkaar staan in een competitie waar ze onderling punten laten liggen. Zaterdag was het dus de wedstrijd tegen de ons bekende en sympathieke  ploeg uit Lage Zwaluwe waar ook een Arie aan het roer staat.

Het is koud en behoorlijk mistig als de wedstrijd in gang gezet wordt door de pupil van de week en nadat Simone gepasseerd is kan de scheidsrechter fluiten voor het begin. Zwaluwe probeert door vroeg druk te zetten onze vrouwen het lastig te maken en slagen daar deels in maar gooien het bij hunzelf achterin behoorlijk open.

Door te snel en slordig spel lukt het niet om hiervan te profiteren terwijl de mogelijkheden er wel zijn. Zwaluwe probeert steeds weer met de lange bal van achteruit onze verdediging in de fout te krijgen. Echter heeft Jessie het prima voor elkaar met de andere meiden. Een onterechte hoekschop (de uitstekend leidende scheidsrechter gaf na afloop toe dat hij mis zat) bracht de dames van Zwaluwe zomaar op voorsprong.

Zoals ook in de laatste weken raakten onze dames niet van slag en bij een goed uitgevoerde snelle aanval was het Wendy die prachtig raak pegelde. De 1-1 was ook de ruststand. In de tweede helft veel sportieve strijd van beide teams met kansen over en weer, maar gescoord werd er niet meer. Komende zaterdag spelen de vrouwen om 12 uur thuis tegen RFC.