De toernooicommissie heeft het programma voor het traditionele Oliebollen Toernooi rond. Het is goed geregeld, want alle spelende leden kunnen deze dag ontspannen tegen een balletje trappen in onderlinge wedstrijden van 7 tegen 7 op kunstgras.

Natuurlijk rekent de club op de komst van iedereen, maar we realiseren ons dat er wat spelers op vakantie zijn. Daarom kregen (of krijgen) alle leiders/aanvoerders/trainers het verzoek om aan te melden hoeveel spelers er van hun team verwacht mogen worden. Dat is ook belangrijk in verband met de benodigde hapjes op de aansluitende nieuwjaarsreceptie.

Zaterdag 6 januari beginnen we met een mix-toernooi voor alle jeugd van mini’s tot en JO15 èn de JO17-3. Inloop vanaf 10.00 uur en voetballen tussen 10.30 en 12.00 uur. Aansluitend, van 12.00 tot 14.00 uur, spelen JO17-2, JO17-1 en JO19-1 met de eerste èn tweede elftallen van zowel de zaterdag als de zondagafdeling. Organisator en aanspreekpunt is jeugdtrainer en stagiair Micah van de Vreede.

Van 14.00 tot 16.00 uur is het de beurt aan onze vrouwen, veteranen (zowel die van donderdagavond als de 7×7) en spelers van zaterdag-3 en 4. Voor de leiders/aanvoerders van deze teams is de toernooicommissie het aanspreekpunt.

De nieuwjaarsreceptie begint om 16.30 uur, maar daarover na de Kerst meer op onze website en facebook-pagina.