Met een bijna fitte selectie kwamen we toch tot een goede groep van 19 man voor deze wedstrijd. De nog ongeslagen equipe van Raymond moest proberen ook tegenstander Pelikaan 14 zijn wil op te leggen en de 3 punten in eigen huis te houden.

Al snel bleek dat keeper Jeroen Hulleman een rustig middag zou krijgen. GSC/ODS werd tijdens de eerste helft slechts 2 keer getest. Het vlot combinerende middenveld met Nathan, Danny, Brandon en Jeroen B wisten met de regelmaat van de klok de spitsen te bereiken. Damian leek al snel de ban te breken en de 1-0 binnen te schuiven helaas voor hem en ons deed hij dit in buitenspel positie en kon scheidsrechter Rombout niet anders dan de treffer annuleren.

Toch kwam Damian al snel als nog aan zijn treffer toen hij beheerst de bal binnen schoot na een prachtige pass uit het middenveld en zo stonden we dan toch op 1-0. Ondanks de vele en grote ruimtes die de tegenstander ons gaf maakte we het veld te klein waardoor de kansen kleiner en lastiger werden. Toch was het Bas die uit het niets voor de goal kwam en zoals zo vaak dit seizoen zijn naam op het scorebord zag verschijnen 2-0 (naar het schijnt heeft EA-sports al geïnformeerd voor een deelname aan FIFA 19).

Ondanks dat we het bij vlagen het spel niet goed uitvoerde kwamen we niet in de problemen en was het Tommy die een sterke wedstrijd bekroonde met een treffer van 25 meter en de 3-0 aantekende. Met deze stand zochten beide teams de kleedkamer op voor het welverdiende bakkie thee.

Met een groot aantal fitte spelers binnen de ploeg kon de tweede helft dan toch beginnen. Het veld werd door Herbert goed breed gehouden waardoor het combineren een stuk makkelijker ging en er soms oogstrelende combinatie over de mat rolde. Wat gezien de het zanderige veld sowieso al een compliment waard is. Dat Herbert en Mark al jaren een ingespeeld koppel zijn bleek wel toen Mark een schitterende assist van Herbert beheerst binnen schoot en de 4-0 maakte.

Ondanks het vele goede werk van Mark de laatste weken ontbrak het scoren er nog aan. Dat hij belangrijk was dat wist hij wel maar toch nou de ban is gebroken het vlot combinerende GSC/ODS voerde de druk verder op en het was wederom Mark die het eindstation was en de 5-0 achter de keeper van Pelikaan schoot. Een schitterende aanval opgezet door Danny leek te stranden toen Herbert iets te lang leek te treuzelen met de voorzet maar Mark wist met een bal achter het standbeen langs de bal toch nog in het doel te krijgen en een glaszuiver hattrick te produceren.

Met deze comfortabele voorsprong sloop de concentratie uit de ploeg en gingen we toch wat te ver voor de bal lopen. Een verkeerde breedte pass en de spits van Pelikaan was weg en liet helaas voor ons en tot vreugde van zijn ploeggenoten Jeroen kansloos en maakte de wel bekende ere treffer 6-1
Al met al een goed resultaat tegen een leuke sportieve ploeg op naar volgende week waar buurman Oranje-wit de tegenstander is.