Vlak voor de Mini’s day Training stortte een hagelbui neer op ons sportcomplex en toen het hele spul de kleedkamers weer opzocht begon het te regenen. Er tussenin bleef het droog. Het kan haast geen toeval zijn; zelfs de weergoden zijn onze mini’s gunstig gezind.

Ondanks kou en regen waren er toch zestien stoere kids aanwezig. Imran  (2 jaar, nieuw), Dylan, Micha, Delano, Hamza Emin, Daley en Moestu waren de allerkleinsten vandaag. Zij werkten verschillende onderdelen af, die gericht zijn op het verbeteren van motoriek en traptechniek.

Thor, Ahmed, Valentino, Lex, Deniz, Erik, Kyandro, Robbie en Jeamely waren dit keer de ouderen. Zij speelden twee onderlinge partijtjes. Dit alles onder leiding van Peter, Ariëtte, Rob, Raymond en de assistenten van JO13-2, Ferry, Brett, Sven, Nora èn haar moeder.

Volgende week is de laatste Mini’s Day van 2017. Sinterklaas heeft aangekondigd, dat hij ook een Piet langs stuurt met wat leuks voor iedere mini die aanwezig is! Ook zal Gijscie, onze mascotte, er deze keer bij zijn. Dat belooft een hele leuke happening te worden! Zorg dat je er bent om 13.00 uur.