De kop boven dit artikeltje mag dan grappig zijn, helaas is de club op woensdagavond 1 november toch echt het slachtoffer geworden van een ballendief. Het gaat om een net met liefst achttien roze ballen van ons vrouwenteam. U leest het goed: ROZE ballen.

Uiteraard zijn inmiddels de beelden van onze beveiligingscamera’s bekeken en er wordt aangifte gedaan bij de politie. Ook zijn we dringend op zoek naar tips of aanwijzingen, die kunnen leiden tot het terug krijgen van die ballen. De schade is immers aanzienlijk en het lijkt er op dat onze verzekering dit niet dekt.

Het net met ballen, dat je toch niet zomaar in je binnenzak stopt, verdween op woensdagavond 1 november rond 20.00 uur. Op dat moment waren daar spelers van onder meer Vrouwen-1 en Zaterdag-3, maar daarvan heeft niemand de diefstal bemerkt. Mogelijk heeft iemand wel iets gezien en realiseert zich nu pas dat hij of zij getuige was van diefstal. Meld je dan – desnoods anoniem – bij het bestuur !

Mocht u ergens zien – op Marktplaats of een supermarkt of waar dan ook – dat er (roze) ballen te koop worden aangeboden, dan horen we dat ook graag. Het kan niet zo zijn, dat contributiegeld van onze leden in de zakken van dieven en helers verdwijnt !