Of de Mini’s Day wel door kon gaan? Die vraag kwam afgelopen week herhaaldelijk voorbij. Want tsja, de kinderen zouden de intocht van Sinterklaas toch véél belangrijker vinden? Nou, niet dus. Liefst veertien mini’s bleken niet te stoppen door de Sint. Echte voetbaldiertjes dus al. Da’s de spirit die we zo graag zien.

En wéér zijn er een paar lid geworden. Drie tegelijk ! Moestu, Ahmed en Aymen om precies te zijn. Samen met Micha, Dylan, Hamza Emin, Jakub, Ahmed, Mehdie, Max, Kamil, Robbie, Erik, Lex en Deniz dartelden ze over ons hoofdveld. De hele kleintjes apart, met doeltjes en boogjes, terwijl de anderen partijtjes afwerkten. Lex mocht ‘s middags nog de aftrap bij het eerste elftal doen.

De begeleiding bestond deze keer uit Marcos, Ariëtte, Peter en Ferry, met assistentie van Melanie (jo15-1), Lars  (jo11-2), Sven (jo13-2) en Noah (Rcd jo11). Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day Training. Alle liefhebbers worden weer verwacht om 13.00 uur !