We moesten bijna een berichtje plaatsen dat de keuken a.s. zaterdag 2 december dicht moest vanwege te weinig vrijwilligers. Naast dat dit inkomsten scheelt is het ook niet goed voor ons imago en service aan bezoekers en onze eigen leden.

Miranda heeft het rooster toch alsnog dicht gekregen maar het is af en toe toch echt billenknijpen met het rooster, want nu rust het op ongeveer 4 jongelui die elke keer komen opdraven.

Zijn er onder ons, leden, rustende leden, ouders van jonge spelers, kennissen, vrienden van….. van boven de 16 jaar, die het leuk vinden om op zaterdag een dagdeel of een hele dag in de keuken te staan bij GSC/ODS? De keuken is bij voldoende bezetting open van 10:00u tot ongeveer 18:30u.
Frituren, broodjes maken, etc. Je krijgt een stukje begeleiding: je wordt niet gelijk in het diepe gegooid en er is de mogelijkheid voor een kleine vergoeding (in de vorm van een uurvergoeding) indien gewenst.
Weet jij iemand die interesse heeft of kom je zelf helpen en vervul je daarmee je vrijwilligers richtlijn in bij de club?  Meld je dan bij mij via vrijwilligers@gscods.nl of spreek Miranda Stal aan.

Ik hoop op vele reacties, beseffende dat er op meerdere plekken tekorten zijn aan vrijwilligers, maar dat voor later weer.

 

met vriendelijke groet

Arjen Catsburg

vrijwilligerszaken GSC/ODS