Onze club is op maandag blij verrast met een spontaan mailtje van Anil Bandhoe, van onze kledingpartner Kelme. Wat hij niet wist is dat we afgelopen week toevallig binnen de club het ‘probleem’ bespraken, dat we inmiddels méér mini’s dan tenuetjes hebben…

Zijn bericht, dat dus erg welkom was, luidt als volgt: Met veel plezier lees ik de stukjes over de mini’s. Dit heeft mij doen besluiten om 20 shirts en broekjes, maat 8, in het groen (welke een aantal mini’s al hebben) extra te sponsoren. Succes met de mini’s, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!”

Vanaf deze plek danken wij onze kledingpartner hartelijk voor deze zéér bruikbare sponsorbijdrage. Als het een beetje meezit zijn de nieuwe tenues al beschikbaar op de eerstvolgende Mini’s Day op 18 november (ja ja, want a.s. zaterdag is het een Mini’s Day Training hè !)