Na de moeizame overwinning vorige week bij Papendrecht stond nu de wedstrijd tegen rode lantaarndrager Internos op het programma. Dat deze ploeg eigenlijk één klasse te hoog speel was op de ranglijst en het aantal tegengoals al te zien.

Het was voor ons dus vooral zaak om ons eigen spel te spelen en met goed voetbal proberen zoveel mogelijk doelpunten te maken. De start was dan ook voortvarend toen Ian binnen de minuut met een prachtige treffer de 1-0 aantekende. Deze snelle voorsprong gaf ons vleugels en we combineerde er rustig op los en liepen binnen 10 minuten via Nathan uit naar een 3-0 voorsprong.

Langzaam maar zeker zag je het voetbal afnemen en werd er snel met een lange bal diepte gezocht bleven jongens niet meer in positie lopen omdat we allemaal graag een goal wilde maken. Dit leverde nog treffers op van Ian en good old Ryan die zijn spitspositie waarmaakte en de 5-0 aantekende. Met nog een kwartier te spelen nam de voorsprong toe maar ook de laksheid in ons spel.

Dit leidde na balverlies van Ian tot de 5-1 van Internos. Toch wel even geschrokken van deze tegentreffer waren we weer bij de les en legde we nog een aantal mooie aanvallen op de mat die door Nathan vakkundig werden afgerond waardoor we met een 8-1 voorsprong gingen rusten.

Na rust bleek Maaike haar tegenstander te hebben stuk gespeeld en werd deze vervangen door een verse kracht, jammer genoeg voor Internos kon deze het ook niet bolwerken tegen de solide spelende Maaike. Ondanks de afspraken in de rust om vooral te blijven voetballen ging er veel mis de 2e helft en duurde het even voor dat de gastheren op stoom kwamen.

De goed diep gestuurde Ivaar brak de ban en schoot de 9-1 binnen, niet veel later werden de dubbele cijfers gehaald toen Ian ook maar weer eens van zich deed spreken en de 10-1 maakte. Het speelveld bij de gasten werd groter en dit maakte het voor de lopende GSCODS-ers makkelijker en nu was het Nathan met zijn 6de van de ochtend en de 11-1 binnen tikte. Het verzet leek nu echt gebroken en de arme doelman die nog heel veel tegen hield moest na de 12-1 van Ian toch weer de gang naar het net maken.

De toeschouwers begonnen het nu wel sneu te vinden voor de gasten maar daar had Jari dan weer maling aan toen hij beheerst met links de 13-1 in het doel schoof. De Wederom sterk spelende Billy had oog voor de meegelopen Ryan die de eindstand met zijn 2e treffer op 14-1 bepaalde. Ondanks de grote nederlaag een groot compliment voor de mannen van Internos die probeerde te blijven voetballen en er alles op een sportieve manier aan deden.