De nog ongeslagen equipe van GSC/ODS moest op een zanderig veld aantreden tegen nummer twee SCO met de inmiddels vertrouwde selectie van 13 jongens en meisjes moesten we hen het hoofd zien te bieden.

Het goede gevoel van de laatste weken stemden ons hoopvol voor deze topper die onder leiding stond van scheidsrechter Brouwers. Al snel bleek dat de gasten de lange bal gingen spelen en wilde profiteren van de ruimtes achter onze verdediging. De al weken sterk spelende defensie leek aanvankelijk makkelijk op de been te blijven en de voorhoede wisten enkele speldenprikjes uit te delen. Toch waren het de gasten die op 0-1 kwamen door onachtzaamheid achterin waardoor we na een kwartier spelen tegen een achterstand aankeken.

De mannen van GSCODS deden er een schepje bovenop en kwamen al gauw langszij toen Ian in de 16 meter aanlegde zijn schot kon ternauwernood gekeerd worden maar Billy tikte attent de rebound binnen. Zo stonden beide ploegen weer naast elkaar na een half uur spelen was het Ian die op schitterende wijze Ivaar wegstuurde die beheerst de keeper omspeelde en zijn ploeg op een 2-1 voorsprong zette.

Niet veel later kwamen de gastheren op een marge van twee goals toen wederom Billy een corner binnen werkte en de 3-1 aantekende. Vanaf dit moment leek alles mis te gaan de spits van SCO mocht 3 man passeren en zijn collega in de spits bedienen die dit buitenkansje gretig uitpakte en de 3-2 maakte met deze stand werd dan ook de rust bereikt.

Na de rust leek de al weken sterk spelende ploeg van GSC/ODS geen schim meer van zichzelf en alles wat fout kon gaan ging dan ook goed fout. Waar we nog wel op 4-2 leken te komen was het de lat die een schitterende poging van Jamie in de weg stond en niet veel later werd de bal uit een corner ongeluk in eigendoel gewerkt en was de stand weer gelijk 3-3.

Waar de ploeg de laatste weken zoveel veerkracht toonde sloop het geloof uit de ploeg en ging de meeste simpele dingen mis. Hier wisten de mannen van SCO gretig van te profiteren en kwamen zelfs op 3-4. In de hoop toch nog een puntje veilig te stellen zetten de mannen van GSC/ODS alles op alles en bleven ze knokken voor een goed resultaat.

Dat ze hierdoor wel ruimtes moesten weggeven was een bijzaak waar de gasten wederom van wisten te profiteren en de stand naar 3-5 tilden. Gezien de zwakke tweede helft was hier ook niets op af te dingen en moesten de mannen en vrouwen van GSC/ODS het hoofd buigen voor SCO. Nu de komende week de rug rechten en leren van de dingen die fout gingen en volgende week weer een nieuwe kans.