Na maanden niet te hebben verloren vonden de mannen van JO17-1 in Brabant hun Waterloo. Met 6-2 werd verloren van TVC Breda. De manier waarop was op zachts gezegd wonderlijk. De trainer van de eveneens nog niet verliezende tegenstander bleek tevens de scheidsrechter. Hij stak zijn ambitie om de eerste plek te bereiken niet onder stoelen of banken…

Met het goedkeuren van een buitenspeldoelpunt, een strafschop in cadeauverpakking, het goedkeuren van het elimineren van onze sterke laatste man Luca en het en passant op het hoofd staan van Simcha beïnvloedde de scheidsrechter ons spel immens. Eigenlijk waren we daar niet tegen bestand. Er werd angstig en zonder overtuiging een soort van toevalsvoetbal gespeeld waarbij vrijwel niemand zijn normale niveau haalde.

Jongens van deze leeftijd is dat onder dit soort omstandigheden  niet kwalijk te nemen.  De twee fraaie doelpunten van Olaf waren onze hoogtepunten, maar geen  pleister op de wonde. De schrale winst zat  in het feit dat de ploeg zich niet liet gaan. Komend weekend gelukkig weer gewoon voetballen tegen elf man. Om precies te zijn van IFC.