Op een waterkoud, nat en winderig achterafveldje trakteerde de JO17-1 hun trouwe volgers op een doelpuntrijk duel. Maar liefst tienmaal moest de scheidsrechter naar het midden wijzen voor alweer een aftrap. De meeste van die aftrappen waren voor het thuisspelende Groote Lindt, dat vanaf minuut 1 voornamelijk naar adem aan het happen was.

Het was dat de normaal makkelijk scorende Fairick het vizier niet op scherp had staan anders hadden de Zwijndrechtenaren erg snel op een onoverbrugbare achterstand gestaan. Na een tijdje werd de ban dan toch gebroken. Simcha opende alleen op de keeper afgaand de score. Even later rondde Rowan een afgemeten voorzet van diezelfde speler met het hoofd knap af. Beiden hadden de smaak te pakken en zorgden, nu in omgekeerde volgorde scorend, voor een 0-4 ruststand.

Direct na rust wist Groote Lindt na een onachtzaamheidje in de verdediging de prima keepende Timo te verschalken. Dat hadden ze beter niet kunnen doen want Rowan (kopbal) , Simcha (schot) Olaf (in een keer uit de lucht) , Roy (mega dreun) en Yasin (strafschop in twee instanties) vonden dat niet zo leuk. Een makkelijke 1-9 waar de JO17-1 helaas ook goed scoorde in het rode en gele kaarten klassement. Zonde.

Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen TVC Breda, dat met nul verliespunten , een beter doelsaldo, en één wedstrijd minder gespeeld dé concurrent is van GSCODS. Zaterdag 1 speelt niet. Dus komt allen.