Het kan niemand ontgaan zijn, dat we een pannaveld krijgen. Het enige probleem is, dat we véél hulp nodig hebben bij de voorbereiding. Het is namelijk onbetaalbaar, als we al het noodzakelijke voorwerk moeten laten doen door een aannemer… Kortom, kom ons alsjeblieft een ochtendje helpen, aanstaande zaterdag! De wildernis naast onze kantine (struikgewas bij het terras) moet helemaal verwijderd worden.

Er was al een klusochtend gepland voor komende zaterdag, dus het komt mooi uit, dat we nu meteen de eerste klus voor de komst van een pannaveld kunnen doen. Uiteraard zorgt de club voor het nodige gereedschap, maar heeft u toevallig de beschikking over een kettingzaag en/of een bijl, neem die dan mee! Hoe meer bruikbaar gereedschap, des te beter en sneller er gewerkt kan worden.

Lucien en Martien zorgen er voor dat de koffie om 8:45 klaar staat. Daarna gaan we er tegenaan! Rond 12 uur sluiten we weer af met een kleine lunch, patatje of tosti e.d. als dank voor de inzet. Iedereen is welkom; mannen, vrouwen en tieners. En ben je niet in de wieg gelegd voor het grove geweld om struikgewas te slopen? Er zijn ook andere klusjes te doen!
Meld je even aan via Lucien (lugo123@gmail.com) of Arjen (vrijwilligers@gscods.nl) zodat we de hoeveelheid klussen en eten kunnen inschatten. Hopelijk komen er deze keer veel mensen ! Als het struikgewas weg is moeten er nog drie flinke stronken (van vorig jaar gekapte bomen) uit de grond. Voor die klus ontkomen we niet aan de inzet van een aannemer, denken we. Die kan echter pas aan de slag, als alles daar kaal is.
Zodra het struikgewas weg is, het kippenhok verplaatst en de boomstronken uit de grond zijn, moet er een oppervlakte van 20 bij 15 meter tot 30 centimeter worden uitgegraven en opgevuld met zand. Daarop moeten het pannaveld en omliggende bestrating komen. Kent u een aannemer, die onze club zou kunnen helpen bij deze klussen? Geef dan een seintje aan Thijs (thijsblom@concepts.nl)
In de komende weken gaan we vaker een beroep doen op alle leden en sympathisanten, want hoe eerder alle klussen gedaan zijn, des te eerder ligt dat pannaveld er straks. Denk er eens over na, om binnenkort met jouw hele team ook een paar uurtjes te komen helpen ! Ook zijn er al acties opgezet en in voorbereiding om het financiële plaatje rond te krijgen. Wil je ook wat doen? Nou, wat houd je tegen?