Erg lang heeft zondag-1 niet mogen genieten van de status van koploper. In Bosschenhoofd ging de ploeg na twee zeges met 3-1 ten onder bij DEVO en dat was vooral op basis van de tweede helft een terechte uitslag. Voor rust waren de ploegen gelijkwaardig, maar viel vrijwel elke arbitrale beslissing in het nadeel van de bezoekers uit. Dat zorgde voor irritatie én een achterstand.

Veel kansen creëerden beide ploegen niet, maar uit één van de weinige peurden de Brabanders wel een treffer. Via de paal verdween een kopbal in het net. Na rust leek er voor GSC/ODS toch wel wat te halen tegen de ploeg, die vorig seizoen degradeerde uit de vierde klasse. Na een kwartier kon Omer Cocun hard de 1-1 binnen schieten na een assist van Lutje Kilic.

Het bleek het enige echte wapenfeit van de Dordtse ploeg, want nadat DEVO via een ingekopte vrije trap opnieuw op voorsprong kwam kon GSC/ODS geen echte vuist meer maken. De Dordtse ploeg probeerde het nog wel, maar de gastheren gooiden tien minuten voor tijd de wedstrijd in het slot. Alweer een kopbal, ditmaal uit een corner, was goed voor een 3-1 eindstand.

Komend weekend mag zondag-1 thuis proberen het geschonden blazoen weer op te poetsen. Vanaf half drie is FC Moerstraten aan de Groene Zoom de tegenstander.