‘Wat zijn die jongens groot’, zeiden enkele spelers van JO 11-2 voor de wedstrijd over tegenstander Drechtstreek vlak voor de wedstrijd. Dat kan zo zijn, maar dat zegt natuurlijk weinig over hoe een wedstrijd uiteindelijk verloopt, bleek ook nu weer. Opnieuw maakte JO 11-2 er een ontzettend spannende wedstrijd van, die helaas net in het voordeel van de tegenpartij uitviel: 4-5.

Voor het oog van het massaal gekomen publiek begon JO11-2 wervelend aan de wedstrijd en binnen vijf minuten stond de ploeg dan ook met 2-0 voor door doelpunten van Abe en Noah, die normaal altijd ijzersterk in de verdediging speelt, maar nu meteen liet zien dat hij ook als spits goed uit de voeten kan. Drechtstreek leek wakker te schrikken en trok de stand voor de rust nog gelijk: 2-2.

Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Drechtstreek kwam steeds op voorsprong, maar beide keren maakte JO11-2 door goals van Chevano (3-3) en Noah (4-4) weer snel gelijk. Met Feline, Roshuandley en Deywin stevig op het middenveld, ging de thuisploeg op jacht naar een voorsprong. Aan de andere kant probeerde ook Drechtstreek nog een goal te scoren, maar maakten Salih en Jillis veel tegenaanvallen onschadelijk.

Hoewel JO11-2 over een hele brede selectie beschikte deze keer – met zelfs vier wissels, want alle spelers waren er – sloeg de vermoeidheid bij sommigen toch toe. Steeds vaker kwamen spelers van Drechtstreek vaker oog in oog met keeper Lars, die op fantastische wijze de nodige ballen uit zijn doel hield, maar uiteindelijk toch nog één keer gepasseerd werd.

In een slotoffensief, waarin Xiamara ook naar voren werd gedirigeerd, probeerde JO11-2 nog een puntje binnen te slepen. Even leek die treffer nog te vallen: het zou ook een prachtige bekroning zijn geweest voor het harde werken van Lucy, die voor niets en niemand bang is en het schouderduwtje niet schuwt tegen jongens die twee koppen groter dan haar zijn. Helaas, het mocht niet meer baten en bij een 4-5 stand floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.