Onze mini’s weten ons elk weekend weer te verbazen. Vorige keer kwamen er liefst veertien opdagen en moesten er in allerijl hulptrainers worden geregeld, maar dit keer verschenen er welgeteld vier op de mat. Het barre weer weerhield onze mini’s natuurlijk niet – het zijn immers echte bikkels – maar na het inwinnen van nadere informatie bleek dat een groot aantal kids deze zaterdag een baaldag had opgenomen.

De kinderen die er wèl waren mochten ervaren dat de Mini’s Day niet altijd hetzelfde is. We wisselden al af door de ene week een wedstrijdje te spelen en de andere week vooral te trainen, maar de trainers hebben besloten om het toch weer een beetje anders te doen. Zo begon het dit keer met een paar leuke oefeningen en deden de mini’s daarna nog een partijtje.

Komend weekend is er weer een Mini’s Day Training en uiteraard hopen we dan weer wat meer kinderen te begroeten. En natuurlijk zijn ook nieuwelingen welkom; gratis en vrijblijvend meedoen ! Zorg dat je er om 13.00 uur bent, met sportschoenen, baddoek, schoon ondergoed en een goed humeur. Voetballen is zó leuk, je kunt er niet jong genoeg mee beginnen…