Dat is raar, een bericht over je digitale spelerspas met een afbeelding van De Kameel?
Nee, dit is geen foutje, dit bericht gaat namelijk over beiden.

Per 1 September j.l. heeft GSC/ODS een afspraak gemaakt met De Kameel: elk lid wat in het restaurant, gelegen aan het vogelplein, een maaltijd eet of bestelt om mee te nemen krijgt 10% korting op zijn/haar maaltijd.
Wat moet je daarvoor doen? Je digitale spelerspas tonen voordat je gaat afrekenen. Als zij hierop kunnen zien dat jij dat bent (recente foto is dus belangrijk) en je bij GSC/ODS voetbalt, wordt er 10% minder in rekening gebracht. Dit geldt NIET voor maaltijden die je laat thuisbezorgen, en geldt NIET voor je drankje(s).

Dus als je na de training of wedstrijd trek hebt in een lekkere maaltijd met wat korting, rij langs het vogelplein, stap bij De Kameel binnen, en laat je digitale spelerspas zien voor je 10% korting op je maaltijd.

Deze actie loopt tot 31 Augustus 2018.

Veel speelplezier, en eet smakelijk!