Er is gelukkig al heel veel publiciteit geweest en ook op de website vroegen we er al eerder aandacht voor, maar donderdagavond is het zover! Een mix-team van spelers met Turkse ‘roots’ speelt dan om 19.00 uur tegen de Dordtse Gemeenteraad. Dat gaat gebeuren op het hoofdveld, in een wedstrijd van twee keer 25 minuten met 7 tegen 7 op een half veld.

Om 20.15 uur begint het tweede deel van deze voor GSC/ODS best wel heel bijzondere avond. Onze kantine is dan het decor van een heus stadsdebat. Op initiatief van Beter voor Dordt kunnen alle Dordtenaren deze avond aan de aanwezige raadsleden vertellen hoe zij denken over integratie in onze club en onze stad. We hopen veel leden en andere belangstellenden te begroeten. Komt u ook ?

Het integratiedebat zal gevoerd worden aan de hand van drie stellingen en ongeveer een uur duren. Natuurlijk hopen we dat iedereen – hoe ver de meningen ook uiteen lopen – met respect naar elkaar wil luisteren. Na afloop van het debat is er in de kantine natuurlijk nog ruimschoots gelegenheid om onder het genot van een drankje verder te praten of nog even door te discussiëren…