In een zeer aantrekkelijke wedstrijd met twee aanvallend ingestelde ploegen heeft onze JO19-1 een knappe 2-1 zege geboekt op de leeftijdgenoten van SC Feyenoord. Het publiek was eigenlijk de grootste winnaar, want onder de lampen van ons hoofdveld was het woensdagavond 90 minuten genieten van voetbal op een meer dan acceptabel niveau.

Dat onze JO19-1 heel aardig kan ballen werd in dit oefenduel nog eens onderstreept. Nadat Feyenoord kort na het begin al op 0-1 kwam was het toch vooral de thuisploeg, die de meeste kansen kreeg. In zeker drie gevallen had het ook raak kunnen zijn, maar omdat het vizier niet scherp genoeg stond ging de rust in met een achterstand.

Na de thee bleek de scherpte van GSC/ODS voor het doel wat groter. Ferit Yaman tekende de gelijkmaker aan en Akif Kumas zorgde ervoor dat de rollen compleet werden omgedraaid. Dat het bij 2-1 bleef was eigenlijk een wonder, want beide ploegen creëerden diverse doelrijpe kansen. Het net werd echter door niemand meer gevonden.

Komend weekend staat voor JO19-1 de tweede competitiewedstrijd op het programma. In Giessenburg is Peursum JO19-1 de tegenstander.