Met opgeheven hoofd heeft JO19-1 het bekertoernooi zaterdag verlaten. Buurman Oranje Wit JO19-1, dat in competitieverband een paar niveau’s hoger speelt, ging met de kleinst mogelijke winst naar huis: 0-1. Een terechte uitslag, want de bezoekers waren nét iets beter.

Feitelijk is met deze constateringen een groot compliment gemaakt aan onze A-jeugd, die eerder in het bekertoernooi Oranje Wit JO19-2 nog ruim de baas was. Net als in het oefenduel met Feyenoord speelden de mannen van Murat Sahingoz gedreven en geconcentreerd.

Helaas was JO19-1 ook niet compleet, maar desalniettemin legde de ploeg een prima pot op de mat. Tien minuten voor tijd leek er zelfs een gelijkmaker te komen, maar of de bal via de lat nou voor of achter de doellijn belandde zullen we nooit weten…

Komende zaterdag gaat de A-jeugd op bezoek bij De Alblas. Na twee nipte nederlagen wordt het wel weer eens tijd om de mooie draad van de seizoensstart weer op te pakken.