Na de eclatante zege van vorige week stond de lastige uitwedstrijd bij de Baronie in Breda op ons te wachten. Met evenveel punten en een behoorlijk doelsaldo stond er dan ook een vuurdoop voor de deur. Met Brian op de goal en de volgende spelers in het veld Jesse, Daniel, Jamie, Liandro, Shairon, Tom, Nathan, Ian, Billy en Ivaar en de sterk bezette bank met Jari, Ryan en Maaike gingen we voor een goed resultaat.

Op een heerlijk natuurgrasmat begonnen we aan de wedstrijd waarbij thuisclub Baronie meteen furieus van start ging. De mannen van de Baronie hadden de gedachten opgepakt op zo snel mogelijk het verschil te maken. De mannen van GSC/ODS lieten zien vorig seizoen een hoop geleerd te hebben en boden goed weerstand wat een leuk schouwspel opleverde voor het toegestroomde publiek.

Bij vlagen wisten we ons onder de druk vandaan te voetballen en daar was zowaar de eerste grote kans van de wedstrijd van de wedstrijd voor ons. Helaas wist Ivaar deze niet te benutten.Na een kwartiertje spelen was het Lalo die de bal verkeerd raakte en zo tegenstander Baronie vrijebaan bood richting Brian die kansloos was op het schot van de vleugelspeler van Baronie en zo keken we tegen een 1-0 achterstand aan.

Heel lang mocht de thuisclub echter niet van de voorsprong genieten want het de rug rechtende GSC/ODS vond een gaatje in de defensie van Baronie en was het Ivaar die de gelijkmaker aantekende. Nog geen minuut na de gelijkmaker was het Ivaar die een slechte uittrap van de keeper onderschepte en met een vrijebaan richting de keeper de 1-2 leek te maken.

Helaas voor ons sloeg de twijfel bij Ivaar toe en wist hij de bal niet langs de doelman te krijgen. Na nog wat kansen over en weer waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd leken te zijn zochten we met een 1-1 tussenstand de kleedkamer op. Dat de eerste helft een hoop kracht had gekost was vooral bij de Baronie te zien en was het GSC/ODS die vanaf het beginsignaal van de tweede helft de boven liggende partij. Met Jari binnen de lijnen werd er soepel gecombineerd en gezocht naar ruimte achter de defensie van de gasten.

De razendsnelle Nathan en Tom werden keer op keer weggestuurd. Jammer genoeg voor hen en het hele team stond het vizier niet op scherp en werden enkele goede kansen om zeep geholpen. En was het af en toe toch ook even billen knijpen naar goede counters van de gastheren of nonchalant uitverdedigen aan onze kant. Toch leek vlak voor tijd de toch wel verdiende 1-2 door Ian binnengeschoten te worden maar helaas ging de scheidsrechter af op het onterechte vlagsignaal van zijn assistent waardoor we met één punt terug naar Dordrecht vertrokken.